NoiQ szopat , megvan a limit, rakerace starts

2009.04.01. 13:45 | FishyP | Szólj hozzá!

Bár azt írták, mégsem igaz, hogy egyszerre kapok NIP pontot és rakebacket is.

Szerencsére még volt visszaút: átkonvertálták NIP pontjaimat $-á.

Egyszerűen vagy-vagy konstrukcióban nem éri meg:

Nézzük csak a majd 700 pontos Wii-t. Ez jelenleg Mo-on 60 000 Ft kb.

350 pontomnál jöttek rá, hogy hát nem adnak rakebacket ha NIP-et gyüjtök, 350 pontomat 210$-á konvertálták, ami mai 230-as $-al számolva kicsit több, mint 48 000 Ft.

Igen jól látszik, hogy aránytalan. Gyakorlatilag a Wii-hez 96 000 Ft-nyi rakebackről kellene lemondanom. Akkor meg már... inkább rakeback Wii megvesz és marad 36 ropi...

 

Fura felfedezést tettem egy kiváncsiságból játszott nl20 session után: Kegyetlen könnyen lehet nyerni, nagyon híg mezőny. Iszonyat minőségi lépés van NL20 és NL50 között. Azaz NL50-en nagyon sok a jó képessügű, jól readelő profi pókeres. NL20-on többnyire kifizetnek minden szarral. (Ennek is megvan a hátránya amikor az AK vs KJ vs KQ all-int nem tudod megnyerni) :)

Lényeg, hogy azóta 4 asztal NL20 és stabil bankrollnövelés.

Bár egy olasz pókercimbim felhívta rá a figyelmet, hogy hát bizony ő nem jó játékos de szeret NL50-NL100-on játszani, mert szeret tanulni a jobbaktól.

Válaszom magyaros volt: én meg nem szeretek veszíteni, szeretem a biztos bevételt.

Persze tudom milyen jó is tényleg képzett emberekkel játszani, de okos ember nem a saját kárán és pénzén tanul úgy vagyok vele.

 

Ma elindult az áprilisi rakerace, amire az esélyeimről fogalmam sincs, hálistennek napi szinten frissül egy lista a honlapon, hogy ki hanyadik helyen áll.

Emiatt, mint azt már az első postomban kifejtettem, csak emiatt kényelmetlen helyzetben nem fogok játszani, de normál tempómban meglátom van e esélyem vagy szarjak bele.

Ez első sorban azért is lesz hasznos info mert április közepén kimarad 1 hét vagyishát nem elszek Mo-on, és max 1-2 szer ha tudok majd játszani -> addig kiderül van értelme, ha nincs esélyem Nl20-al jó helyen végezni, akkor nem fogk kint játszani online.

Élőben viszont nagyon jó lenne 1szer kipróbálni 0.5Ł-1Ł-os cashgame-et vagy egy 20Ł-os tornát... Ebből már csak a hülye nem találja ki, mely országot látogatom meg. 

 

Peace

Címkék: póker wii no texas holdem limit rake $ nip noiq rakerace nl20 nl50 nl100

A bejegyzés trackback címe:

https://resurrection.blog.hu/api/trackback/id/tr111039711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása