Resurrection

Undorító öncélú. Ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Rolla'coasta' :) (22€+)

2009.03.19. 22:46 | FishyP | Szólj hozzá!

Iszonyat hullámvasútazáson vagyok túl.


Bő össz. 5 órányi játék után a kezdő 139€-ról sikerült egy ízben annyira is lemennem, hogy 44€-t még be kellett fizetnem az oldalra, hogy ne csak 1-2 asztalon tudjak SS-ezni.

Azaz innentől nem 77 hanem 121€ a tőke a teremben.

Jelenleg 205€-n állok. Azaz beleszámolva a plus depot ez a session +22 € ,ami nem túl nagy összeg, de iszonyat meló áll mögötte és büszke vagyok rá, hogy mekkora badbeatek után tudtam visszajönni. Be kell vallanom, hogy saját faszság tényező is benne van a bukásokban kicsit tiltre kerültem. De korrigálva ;)

(ez jelenleg 2 nap alatt, 84€ plusz és ha jól számolom erre az iőszakra már kicsivel több, mint 33€ rakeback is kilátásban van.)

Lehet ma még lesz egy session, de az is lehet, hogy csak COD4-5 session :)

Ne felejtsem el kipróbálni a withdrawt NoIQ-ról mert már a depositnál is voltak gondok a telszámom validálásával, nem szeretném ha nagy összegem maradna bent.

 

bye

 

ui.: Kénytelen vagyok a címek végére illeszteni a session anyagi kivonatát, hogy gyorsan tudjam elemezni visszamenőleg a helyzetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://resurrection.blog.hu/api/trackback/id/tr521013027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása